Inschrijfformulier foodplein

De organisatie van Boekel Rond Uit wil tijdens de jaarmarkt in 2020 alle foodaanbieders op één plein concentreren. Volgens de organisatie is dit voor het publiek veel overzichtelijker.

Alles draait om het zo gemakkelijk mogelijk bij elkaar brengen van vraag en aanbod.
Tevens is het voor de veiligheid naar de bezoekers toe beter alles op één plaats te organiseren. We gaan proberen een breder aanbod van diverse foodproducten aan te bieden. Zo zal er van elk product maar één aanbieder komen te staan. Dus geen twee frietkramen of twee hamburgerkramen. Voor u als aanbieder geeft dit de garantie, dat er geen directe concurrentie is m.b.t. uw product. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen warme en koude producten. U heeft de mogelijkheid om bij uw verkooppunt enkele staantafels te plaatsen.

Inschrijven voor het foodplein kan via het onderstaande inschrijfformulier. Uw inschrijving is pas definitief na akkoord van de organisatie en volledige betaling van het staangeld. Vermeld duidelijk welke producten u gaat verkopen. Mocht u tijdens de jaarmarkt andere producten aanbieden dan die u bij aanmelding hebt aangegeven, dan behoudt de organisatie zich het recht voor u van de markt te verwijderen.

Stap 1: vul onderstaande gegevens in u ontvangt binnen 1 werkweek een email terug.
Stap 2: Zodra je je inschrijft via de website krijg je middels de mail een inschrijvingsnummer.
Stap 3: Zodra je je inschrijft via de website krijg je via de mail een betalingslink om het verschuldigde bedrag over te maken. Pas na uw betaling is de inschrijving definitief.

Uw gegevens

Waarvoor wilt u zich inschrijven? *

Let op! andere activiteiten dan uw inschrijving worden niet toegestaan.
Organisatie is gerechtigd om verkoop van bepaalde artikelen te weigeren

Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Boekel Rond Uit