Band: 7-Dirty op Boekel Rond Uit

7-Dirty Rock & Pop covers

Het verhaal van 7:Dirty is begonnen in maart 2010 en er zijn sinds die tijd al de nodige fijne hoofdstukken geschreven. Met verscheidene optredens achter hun naam heeft de band in de regio al de nodige bekendheid verworven. Niet in de laatste plaats vanwege de fijne mix van aanstekelijke klassiekers en hedendaagse hits die ze op de planken zetten.

Na bijvoorbeeld al meerdere malen in Gemert (Downtown, De Bunker en Café Gij & Ik), Groesbeek (Café Hopmans en De Linde) en Volkel (Soos Plock) op het podium te hebben gestaan, prijkt nu voor het eerst een optreden op Boekel Ronduit op de agenda. Van Kensington tot Toto, van Adele tot Fleetwood Mac en van De Dijk tot Bruce Springsteen; dat kan niet anders dan gezellig worden.
7:Dirty bestaat uit: Rosalieve van Daal (zang), Bas Bakx (basgitaar), Patrick van der Burgt (drums), Tim Schoenmakers (gitaar) en Tony van de Laar (gitaar en zang). Repetities vinden in de regel eens in de twee weken plaats op donderdagavond in Soos Plock in Volkel. Stuur gerust een berichtje via Facebook.com/7dirty als je een keer wilt komen kijken.

C U @ 7:Dirty!

Facebook: 7-Dirty Rock & Pop covers